Zapytanie o cenę usługi cateringowej

Zapytanie o cenę usługi cateringowej

 

 

Zespół Szkół nr 2 w Stargardzie, z siedzibą w Stargardzie, Osiedle Zachód B15, realizuje projekt RPO WZ pn. „Dostosowanie jakości kształcenia zawodowego do wymagań rynku pracy”.

Uczestnikami projektu są uczniowie szkoły w wieku 16-19 lat, którzy będą brali udział
w zajęciach dodatkowych w godzinach popołudniowych  i w soboty.

 

W dniach obywania zajęć w ramach projektu, uczestnikom będzie zapewniony ciepły posiłek.

 

Jeżeli są Państwo zainteresowani dostarczaniem posiłków dla Uczestników projektu,

prosimy o przesłanie do dnia 3 listopada propozycji cenowej (w kwocie brutto) za jeden posiłek/obiad przy uwzględnieniu poniższych założeń .

 

 

Wstępne założenia dotyczące realizacji usługi cateringowej

·                    Okres realizacji usług : od listopada 2017 do czerwca 2018

·                    Ogólna liczba planowanych posiłków: 1 000.

·                    Liczebność grup i planowana godzina dostarczenia posiłku :

§  Dni powszednie,  godzina 15.00:

            12 dni dla grupy 16 osobowej , 54 dni dla grupy 10 osobowej,

§  Soboty,  godzina 13.00:

            4 dni   dla grupy  30 osobowej, 6 dni dla grupy 10 osobowej, 2 dni dla
            grupy liczącej 16 osób.

         

Szczegółowy harmonogram zajęć będzie stanowił załącznik do umowy
z  Wykonawcą usługi

 

·                    Rodzaj posiłku: obiad

Danie mięsne smażone lub danie mięsne gotowane lub ryba. Ziemniaki, kasza lub ryż. Warzywa gotowane lub zestaw surówek.

Napój/sok owocowy min. 250 ml.

Deser.

Wykonawca powinien zapewnić różnorodność posiłków, uwzględniając fakt, że jedna grupa uczniów ma 7 spotkań .

 

·                    Zasady dostarczania posiłków.

§  Posiłki będą dostarczane przez Wykonawcę  do Szkoły,

            w opakowaniach jednorazowych wraz ze sztućcami

§  Najpóźniej w przeddzień zaplanowanych zajęć będzie potwierdzana liczba dostarczanych posiłków.

 

 

 

Oferty prosimy składać drogą elektroniczną na adres : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.